Er du i tvivl, om du skal coronavaccineres?

Andelen af danskere, der har modtaget første stik mod COVID-19, er nu nået op på 87,4 %. Det er positivt, at der de seneste dage har været et stigning i antallet, der bliver vaccineret. En ny vaccinerådgivning og et nyt sundhedsdialogkorps til særligt udsatte områder skal hjælpe de sidste med at tage stilling.

Ny telefonlinje og sundhedsinformatørkorps

Sundhedsstyrelsen har i de seneste uger øget informationsindsatsen, blandt andet med en ny telefonlinje ”Vaccinerådgivningen”. Her kan man som borger sende en sms med bogstaverne ”vac” til nummeret 1231, hvis man har spørgsmål eller bekymringer om at få første vaccinationsstik mod COVID-19. Herefter bliver man kontaktet af Sundhedsstyrelsens vaccinerådgivere inden for 1-3 dage. Telefonlinjen er primært til de borgere, der endnu ikke har fået deres første stik, og som gerne vil tale med en person, før de får det. Men alle kan ringe til linjen, hvis de har brug for det.

Skriv et svar